מזון+ | מירב דסקלו הפקות בע"מ

MAZON + A MONTHLY PUBLICATION FOR THE ISRAELI FOOD INDUSTRY מנחם בלונדר עורך אחראי/מנכ"ל: עופר טלר עורך ראשי: סטודיו גבזה עיצוב גרפי: אורניב בע"מ לוחות: רבגון דפוס ואריזות בע"מ דפוס: אירית ענבר אחראית מדיה והפקה: irit@merav.co.il 03-9007909 : טל איילת אלמוג מנהלת מכירות: פרויקטים לוגיסטיקה והפקה: אליהו פרילוק נורית שרון, מנויים, תפוצה וגביה: 03-9007900 : דורית פתאי טל יובל בלונדר מינהל ומיחשוב: מנחם בלונדר, אהרון פלמון, הנהלה: הגר פלמון מירב דסקלו הפקות בע"מ מו"ל: 48017 ראש העין 11 רח' העבודה 03-9007902 פקס. 03-9007900 טל. האתר באינטרנט: http :// www . mazon . co.il מירב-דסקלו הפקותבע"מ כל הזכויות שמורות ל אין להעתיק חומר כלשהו בלי אישור המו"ל. חומר פירסומי המופיע בעיתון הינו על אחריות החברות המפרסמות בלבד. עורך אחראי ומנכ"ל לשעבר, ישראל דסקלו ז"ל : + מזון ל כתובת הדוא"ל mazon@taler.co.il עיתון למטבח המקצועי, לקולינריה ואירוח מירב דסקלו הפקות בע״מ עיתונות מקצועית ממוקדת ומקוונת מטבחים תכנון נחשון תכנון שאפשר לבנות עליו www.nachshon.co.il ׀ 08 921 4508 . פקס ׀ 08 927 8800 . טל ׀ 99760 קיבוץ נחשון, ד.נ שמשון פרוייקטים ברחבי העולם 10,000- שנות נסיון ולמעלה מ 42 מעל ממסעדות, מוסדות ומפעלים, עד היי-טק ובתי מלון תכנון אופטימאלי של מרחבי הבישול וההסעדה • ליווי צמוד משלב התכנון המוקדם ועד לביצוע הסופי • פתרון כולל, מדוייק, יעיל וחסכוני • לענף המזון 70 חוגגים קורא יקר, רק המבוגרים שבקרב קוראינו עדיין זוכרים, מן-הסתם, את המחסור במזון, שאפיין את שנה. מי 70 ימי ראשית המדינה, היום לפני מכיר, מי יודע - מושגים שכבר שייכים רק להיסטוריה: ימי צנע, פנקסי נקודות, חלבן, גזוז, לחם שחור, השוק השחור, אורז בן גוריון. שנה לישראל: הימים 70 בפרספקטיבה של הקשים - הפכו לנוסטלגיה; המחסור - הפך לקריוז; השוק השחור באוכל - היה לפולקלור; ההישרדות - הייתה לאידיאולוגיה. בדרך הארוכה שעברנו, אנחנו אזרחי המדינה יחד עם אנשי ענף המזון הישראלי, היו הרבה עליות ומורדות. במהלך השנים נחשפנו וגילינו שלל טעמים, מותגים, רשתות ומסעדות מכל רחבי העולם. כמו מסעדות סיניות, יפאניות, איטלקיות והודיות. מותגים בינלאומיים כמו קוקה-קולה, פיצה האט ומקדונלד'ס. תעשיית המזון שלנו התעצמה ופועלות כאן חברות ענק, כמו שטראוס-עלית, תנובה, יוניליוור ישראל. רשתות מיליארד 27.13 השיווק האדירות מגלגלות יחד שקל בשנה. לעצמאותו 70 ענף המזון הישראלי מציין כשהוא חזק, מודרני, מקצועי - אך דומה שאיבד משהו מתמימותו. לעצמאות המזון - בכך עוסקת כתבתו 70 .14 ' המקיפה של חיים פלטנר בעמ קריאה מהנה ומועילה. לייעוץ טלפוני ותיאום פגישה 054-2236008 - מהנ דסת מזון טל: קטי דוד אנו כחברה מקצועית ומנוסה מאמינים בשרות וביחס אישי לאורך כל התהליך תכנון מטבחים ⋅ ביקורות תברואה עבור מסעדות, בתי קפה, אולמות שמחה וכו' ⋅ הקמה ושדרוג של מערכות ניהול איכות מזון ⋅ )ISO 22000, HACCP, GMP ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001( לווי מקצועי של העסקים מול משרד הבריאות ⋅ הדרכת עובדים ⋅ רישיונות עסק ורישיונות יצרן ⋅ ייעוץ טיפול והדרכה בכל הקשור לענייני מזון -למפעלים גדולים, ⋅ בתי מטבחיים, מפעלי בשר למיניהם ועד אטליזים, קונדיטוריות, מסעדות וכו'. 2 www.mazon.co.il העורך , עופר טלר

RkJQdWJsaXNoZXIy NTkzMDY=